Alinierea cu Sufletul

baby-innocence-photography-205696

Alinierea cu sufletul este fundamentul pe care ne putem construi viata. Sufletul este esenta noastra, darul, lumina, puterea personala.

Intelepciunea fiecarui suflet este unica. El insusi invata mai mult, in fiecare viata. Ajungand la suflet ajungem la adevarata noastra comoara, asemeni metaforei „Alchimistul” a lui Coelho.

Cum ne aliniem cu sufletul?

Ne aliniem cu sufletul printr-o multime de actiuni, realizate in interiorul nostru, care au rolul de a ne face constienti de tot ceea ce ne ajuta sa fim in unitate cu voia divina, respectiv cu  scopul creatiei noastre. Indepartandu-ne de la scop, ingerii karmei ne dau o serie de avertismente pana cand intelegem ca este necesara schimbarea directiei sau a alegerilor facute.

Eliberarea de compromis este prima actiune care restabileste legatura cu sufletul. Iar apoi, sa invatam sa facem diferenta dintre iubire si atentie, doar in acest fel ne putem elibera de asteptari care ne ancoreaza permanent in suferinta. Este esential sa trezim constiinta si sa elaboram cu ajutorul mintii creative, noi modele de viata, fara sacrificii si duritate asa cum am fost educati, vindecand copilul interior.

Pentru ne putea vindeca este imperios sa stam cat mai departe de cei care ne produc suferinta, neputinta, negare. Acestia pentru un timp au facut parte din testele noastre spirituale, destinate invatarii iubirii si a cunoasterii de sine. Este punctul de plecare din a indrazni sa fii tot ce poti fii, in aceasta viata.

Sa invatam cum sa dam drumul durerii din corp, cum sa dormim si cum sa mancam in pace.  Sa aducem iubire in corp si sa ne iubim corpul. Sa invatam ca durerea face parte din drumul vietii si nu este viata insasi. Sa invatam sa ascultam mesajele care vin din interiorul nostru. Sa atingem si sa onoram cu dragoste pamantul, sa simtim cum acesta ne hraneste. Sa dam drumul celor care trebuie sa plece din viata noastra si sa recunoastem fata de noi insine ca meritam tot ce este mai bun. Sa invatam adevarul despre noi insine.

Iar daca suntem singuri sa intelegem ca este un timp necesar dat de divinitate, ca sa eliberam durerea din noi, pentru a ne bucura pe deplin de iubire, fara sa mai proiectam in oamenii dragi pe salvator sau eroina. Doar in acest mod putem realiza impreuna relatii sanatoase.

Sa intelegem ca parteneriatul cu Dumnezeu este calea spre eliberare, pace si implinirea propriului destin.

Te pot ghida in aceasta aliniere cu sufletul.

Te pot indruma:

  • sa depasesti efectele unor traume de care esti conectat : (pierderea unei fiinte dragi, pierderea jobului, divort, stare precara de sanatate, etc)
  • sa intelegi care sunt alegerile corecte fata de tine insuti si fata de divinitate
  • sa cultivi in tine iubirea de sine, iertarea, intelegerea, compasiunea, altruismul, stima de sine s.a
  • sa inveti sa actionezi constient in fata incercarilor sufletului
  • sa observi si sa gestionezi psihic si emotional programele de frica
  • sa iti dezvolti puterea interioara si sa inveti fii tu insuti

Daca simti si crezi ca iti pot fi de ajutor, solicita o programare.  Tehnicile pe care le folosesc sunt : coaching transpersonal, constelatii sistemice, meditatie, tehnici de respiratie sau regresie, sacroterapie, terapii energetice, angelice, initiere s.a.

Contacteaza-ma !

Urmeaza firul minunii!

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

%d blogeri au apreciat asta: