Astrologie

science and astrology.jpg

Consultatii astrologie natala si karmica, astrologie relationala, previziuni. 

Viata noastra este o calatorie spirituala. Fiecare intamplare, mai ales dintre cele neobisnuite, reprezinta indicii ale misiunii si destinului nostru, ale darului nostru in lume.

Astrologia este un instrument de autocunoastere, un limbaj al interactiunii dinamice dintre viata noastra interioara si lumea exterioara. Invatam sa intrebuintam energiile, sa percepem tiparele si sa le vedem drept instructiuni, revelate prin intuitie.

„Ceea ce s-a nascut intr-un anumit moment al timpului poarta caracteristicile acelui moment” spunea Jung. Cand se naste o fiinta, in structura sa, prin primul inspir, se intipareste „muzica sferelor” data de vibratiile energiei din acel moment. Aceasta impregnare ramane pe parcursul intregii vieti si este determinanta pentru modul de a fi si de a actiona. Pozitia planetelor poate arata cat de bine ne-am insusit diferite teste si cat de bine ne-am completat diverse cicluri de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti. Hipocrate spunea : „Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoaştem cele prezente si sa aplicam cele invatate.”

Astrograma poate fi calculata folosind data, ora si locul nasterii, considerand  ca Pamantul este cercul central si interior. Este o harta simbolica a contractului nostru cu viata, iar intructiunile primite sunt sub infatisare planetara care reprezinta diferite tipuri de inteligenta si diferite parti ale sufletului.

astrograma-natala

Astrele ne influenteaza continuu prin pozitia lor in case si semne. Aceasta influenta are scopul de a ne determina sa evoluam. Scopul acestei vieti, indiferent de profesiile pe care le avem fiecare este ca toti sa contribuim prin darul nostru personal, la Marele Plan.

Creatia lui Dumnezeu este perfecta iar daca tranzitele ne influenteaza negativ in anumite aspecte, acolo avem de dat teste spirituale. Prin cunoastere si disciplina de sine ne putem atinge obiectivele spirituale, respectiv echilibrul si realizarea scopului sufletului.   

Cu ajutorul consultatiei astrologice te pot ajuta sa descoperi : directia destinului tau, care sunt lectiile de invatat si integrat in aceasta viata, provocarile din relatii, familie, sanatate, informatii despre vocatie, talent, abilitati, ceea ce ar trebui sa eviti in profesie sau in relatii, informatii importante despre influenta tranzitelor planetare, s.a.

Consultatia are o durata medie de 60 – 90 de minute, la cabinet in Bucuresti sau on-line (skype sau telefonic).

Urmeaza firul minunii!

Trimite mesaj :

 

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

%d blogeri au apreciat asta: