Astrologie

37c2a1ab8171f93357d83e741a001229

Obiectivul principal al astrologiei este acela de a-ti oferi informatii valoroase in problema pentru care sunt solicitate raspunsuri, astfel incat sa se poata face schimbari favorabile, de a intelege prezentul si amploarea deplina a situatiei cu care se confrunta fiecare fiinta.

Astrologia nu prezice viitorul, aceasta este una dintre iluziile multor oameni despre aceasta stiinta.

Astrologia se bazează pe Legea corespondentei, care prevede adevarul suprem ca „totul este Una.” Cand se naste o fiinta, in structura sa, prin primul inspir, se intipareste „muzica sferelor” data de vibratiile energiei din acel moment. Aceasta impregnare ramane pe parcursul intregii vieti si este determinanta pentru modul de a fi si de a actiona. Pozitia planetelor poate arata cat de bine ne-am insusit diferite teste si cat de bine ne-am completat diverse cicluri de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti. Hipocrate spunea : „Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoaştem cele prezente si sa aplicam cele invatate.”

Astrologia este un instrument de autocunoastere si de ghidare catre evolutia personala. Cu ajutorul acesteia, descoperim care este directia destinului nostru, ce avem de realizat si invatat in aceasta viata, ce ar trebui sa intelegem si sa facem pentru a avea armonie in relatii, familie, sanatate sau cariera, care este vocatia sau jobul cel mai potrivit tinand cont de daruri, talente, nevoi emotionale, capacitate mentala si spirituala, care sunt cele mai bune alegeri pe care le putem face in anumite situatii, s.a.

Astrele ne influenteaza continuu prin pozitia lor in case si semne. Aceasta influenta are scopul de a ne determina sa evoluam. Creatia lui Dumnezeu este perfecta iar daca tranzitele ne influenteaza negativ in anumite aspecte, acolo avem de dat teste spirituale.

Scopul acestei vieti, indiferent de profesiile pe care le avem fiecare este ca toti sa contribuim prin darul nostru personal, pentru a face planeta Pamant, un loc mai bun si mai frumos.

Prin cunoastere si disciplina de sine ne putem atinge obiectivele spirituale, respectiv echilibrul si realizarea scopului sufletului.   

Consultatia dureaza in medie 90 de minute. Interpretarea poate fi directionata catre o singura zona de interes (ex. aspecte legate de familie, cariera, relatii personale sau de business, etc) sau o interpretare mai ampla, care sa conduca la clarificarile dorite.

Daca simti si crezi ca iti pot fi de ajutor, solicita o programare.  Instrumentele  pe care le folosesc : astrologia clasica, astrologia esoterica, astrologia chineza,

Pentru cei care nu locuiesc in Bucuresti, consultatia se poate realiza si pe Skype.

Contacteaza-ma !
Urmeaza firul minunii!

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

%d blogeri au apreciat asta: