Calendar Evenimente

farbrose_800px_72dpi_rgb-shop-510x652
Invataturi spirituale,  tehnici initiatice, ateliere de vindecare emotionala, meditatii
Calendar seminarii:

Miercuri 7 decembrie 2016, ora 18.30 – 22.00 : Seara de numerologie : cum calculam cele mai importante numere. Talismanul numerelor si grila de cristale. Contributia pentru participare 60 de lei.

Miercuri 14 decembrie 2016, ora 18.30 – 21.00 : Seara speciala: despre misiunea personala.Cum stabilim coordonatele proiectelor noastre. Meditatie cu ghidul personal. Contributia pentru participare 50 de lei.

Miercuri 21 decembrie 2016, ora 18.30 – 22.00 : Seara de astrologie : nodul nord si nodul sud. Destin vs karma. Interpretarea pozitionarii nodurilor pe hartile participantilor. Contributia pentru participare 60 de lei.

Inscrierea la seminar se face cel mai tarziu pana marti seara, prin completarea formularului alaturat:

formular-1

 Calendar Cursuri, Ateliere si Initieri:

mother-earth-earth-planet-39496580-524-296

10 decembrie 2016, ora 11.00 – 14.00, Bucuresti
Meditatia Shambalei si a Mamei Pamant

Shambala (Izvorul Fericirii Divine) se considera a fi focarul spiritual fundamental al umanitatii sau taramul inteleptilor. Textele antice tibetane si indiene spun ca in acest loc se afla  „conducatori celesti coborati din stele” care au ghidat omenirea de-a lungul timpului. Ei au imprimat intr-un mod invizibil toate marile idei si curente benefice care au impins omenirea  spre evolutie si tot ei au actionat adeseori pentru mentinerea echilibrului planetar.

Marele esoterist francez Rene Guenon afirma despre Shambala ca aceasta este ca un fel de „Arca a lui Noe”, intrucat detine permanent germenele reinfloririi civilizatiei. Shambala a fost vizibila in planul fizic, pana acum 6000 de ani. Acum acest taram al inteleptilor este accesibil doar in planul eteric, adica intr‑un plan paralel, situat la o frecventa de manifestare superioara realitatii fizice.

Aceasta Meditatie a Shambalei are intentia de a conecta pe cei prezenti la o vibratie inalta care lucreaza pe mai multe niveluri si nu doar mental, emotional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibratii ale corpului energetic. Energia Shambalei este menita sa ne ajute sa ne ancoram in planul constientiei si trezirii individuale, modelul divin, care este samanta perfectiunii.

Vom incheia cu binecuvantari si transmisii de Lumina catre Mama Pamant.

Costul participarii : 75 lei.  Locurile sunt limitate si se ocupa pe masura achitarii in contul INFOLIGHT nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR.

Pentru inscriere, va rog sa completati formularul alaturat:

formular-1

16 decembrie 2016, ora 19.30 – 22.30, Bucuresti
Initieri ale Feminitatii : Quan Yin, Isis, Maria Magdalena

Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeitati din traditia Budista. Ea este intruchiparea puritatea,, bunatatea si compasiunea iubirii. Ca si Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigatele de ajutor ale tuturor. Quan Yin, rezoneaza cu Maria, Mama lui Iisus din traditia crestina si cu zeita tibeta Tara.  Dragonul, un vechi simbol al spiritualitatii, intelepciunii, tariei si puterilor divine ale transformarii, este un motiv pe care il gasim deseori combinat cu reprezentarea Zeitei. Mainile ei tinute ca o cupa, deseori in pozitia de Yoni Mudra, simbolizeaza pantecul ca si usa de intrare in aceasta lume, prin intermediul principiului feminin universal.

Isis in mitologia egipteana este cunoscuta ca zeita magiei si a vietii, a casatoriei, simbolul armoniei matrimoniale si fidelitatii femeii fata de sot. Isis este poate cea mai importanta divinitate venerata de vechii egipteni. Numele ei s-ar putea traduce prin „Regina tronului”, ea fiind chiar o personificare a tronului faraonului si a puterii regale. Se spune ca Isis a fost singura care a izbutit sa afle numele secret a lui Ra, dobandind astfel puteri nemarginite asupra Universului.

Maria Magdalena a ales sa se nasca intr-un moment cand Lumina Feminina era aproape complet stinsa. A calatorit prin valul existentei pamantesti pentru a lua forma umana, in scopul de a revendica Omului Divin semintele Luminii Hristice. S-a instruit in scolile misterelor ca preoteasa a Zeitei, Mama Divina. Pasiunea si dedicarea spirituala i-a permis sa devina intruchiparea principiului Divin Sophia. Formarea ei a inclus studiul si practica alchimiei si a uleiurilor sacre. Frumusetea Mariei Magdalena este modul in care ea simbolizeaza perfect femeia. In harul ei, ea a tinut un loc sacru in inimile femeilor, pentru ca este o lumina stralucitoare, o speranta catre inima lui Dumnezeu, catre Inima Mamei Divine.

Aceasta este o seara ritual in care participantele sunt invitate sa participe cu flori albe (Quan Yin), ulei pretios de mir sau uleiuri esentiale (Maria Magdalena) si un cristal de lapis lazuli (Isis), pentru onorarea divinului feminin, daruri care vor fi incarcate de energia initierilor.

Initierile vor fi transmise prin meditatie : Flacara Lavanda a zeitei Quan Yin, Energiile zeitei Isis si ale Mariei Magdalena.  Vom ancora in triunghiul energetic al initierilor „semintele” luminii si ale feminitatii pentru noi si pentru Mama Pamant pentru urmatorul ciclu energetic de 9 ani care incepe din 2017.

Costul participarii : 300 lei.  Locurile sunt limitate si se ocupa pe masura achitarii in contul INFOLIGHT nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR.

Pentru inscriere, va rog sa completati formularul alaturat:

formular-1

98ba97199df6f89b4faff6b5514a3c32
Constelatiile Copilului Interior
Bucuresti, 21-22 ianuarie 2017, ora 10.00 – 18.00
Lugoj, 28-29 ianuarie 2017, ora 10.00 – 18.00

Evoluam ca o insiruire de noi insine.  Si deseori, ceea ce purtam in spate devine un balast. Trecerea de la o etapa la alta, ne reuseste doar daca trecutul ramane trecut. Abia atunci trecerea se produce. Diferit de constelatiile familiale clasice, constelatia copilului interior urmareste vindecarea fiintei prin observare, acceptare si intelegere a experientei sau a traumei trecute. Energia blocata de cuvinte, gesturi sau imagini neintelese, determina fiinta sa fie incapabila sa isi asume pe deplin feminitatea sau masculinitatea si sa poata iubi autentic.

Cei mai mulţi dintre noi isi traiesc viata prin intermediul propriilor percepţii ale adevarului, deseori distorsionat de nevoi inconstiente de atentie si iubire indreptate in primul rand catre mama sau tata. Cel mai simplu adevăr pentru toate fiintele umane este adevarul dragostei. Fiecare dintre noi cautam sa ii iubim si sa le fim loiali celor de care nu suntem legaţi. Ce se intampla in cadrul unei Constelatii? Descoperiti mai multe >>>

Taxa de participare este de :
230 lei (14 locuri) pentru cei care doresc sa isi lucreze constelatia copilului interior;
150 lei (10 locuri) pentru cei care nu sunt pregatiti sa lucreze, vor sa participe ca observatori sau ca participanti in constelatiile celorlalti;

Plata se efectueaza pana in data de 13 ianuarie 2017, dupa confirmarea locului solicitat, in contul INFOLIGHT nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR.

Locatia precum si alte amanunte legate de organizare, vor fi comunicate celor inscrisi prin e-mail.  Pentru inscrierea la Atelier, va rog sa completati formularul alaturat:

formular-1

img_7774

Curs de dezvoltare a intuitiei si a capacitatii de autovindecare
Modul I : 4 si 5 februarie 2017; Modul II: 4 si 5 martie 2017

Acest curs intensiv, ofera fiecarui participant instrumentele necesare prin care sa invete singur cum sa lucreze cu mintea, trupul si spiritul, pentru a obtine, sanatate si echilibru in toate domeniile vietii.     

Continutul cursului:

Modul I :

 • Masurarea campurilor energetice cu ajutorul ansei, pendulului sau imageriei
 • Algoritmi si parametrii esentiali in terapia spirituala
 • Principiile divine si cauzele spirituale ale bolilor
 • Centrii, campuri subtile si cele 5 elemente
 • Activarea centrilor energetici prin initiere
 • Practica

Modul II:

 • Simboluri si Energii Sacre activatoare de Lumina
 • Atitudini cheie in dezvoltarea si recunoasterea Luminii
 • Terapii eterice cu ghizi specializati : ingerii artei vindecatoare, ingerii si reteaua de platina, vidul viral, doctoral Lorphan, lordul Arcturus, masina holografica a lui Djwhal Khul, sondele geometrice, lucrul cu Arhanghelii
 • Despre harurile spirituale, darurile Sfantului Duh si toiagele secrete ale lui Dumnezeu
 • Activarea energiei Mahatma
 • Caile de manifestare si creare a schimbarii; Unelte si Practica
 • Onorarea ierarhiilor divine: ritualuri, rugaciuni, ofrande, invocatii
 • Despre implanturile negative, elementali si programe de frica
 • Emotiile negative majore care impiedica evolutia
 • Meditatia din Templul de Lumina
 • Programul de indepartare a dependentelor

Participantii la acest curs vor certificat de participare. Cursul se desfasoara pe parcursul a doua weekend-uri (4 zile) respectiv: 4 si 5 februarie 2017 respectiv 4 si 5 martie 2017, in Bucuresti. 

Costul integral al cursului este de 600 lei care se poate plati in 2 transe : I transa 300 lei pana la 27 ianuarie 2017, a II a transa 300 lei, pana la data de 24 februarie 2017.

Locurile sunt limitate si se ocupa pe masura achitarii integrale a cursului in contul INFOLIGHT nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR. Detaliile organizatorice vor fi transmise prin e-mail,  celor inscrisi.

 Pentru inscrierea la curs, va rog sa completati formularul alaturat:

formular-1 Va asteptam cu mult drag!

rainbow_full_circle.png

 

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

%d blogeri au apreciat asta: