Calendar Evenimente

great-white-brotherhood-banner-image

Programul seminariilor este elaborat cu fiecare grupa in parte. Prezenta la seminarii reprezinta o deschidere catre accesarea constiintei, de intelegere a cauzelor spirituale care conduc la boli si dezechilibre emotionale, cursantii fiind ajutati sa se indrepte catre directia corecta fata de propria bunastare. Temele seminariilor cuprind : practica meditatiei, a dezvoltarii intuitiei interioare si a deschiderii catre initiere, invataturi si practica despre intelegerea lumii subtile, a legilor divine si de aplicare a acestora, vindecarea emotionala a copilului interior, purificarea, echilibrarea si dezvoltarea potentialului energetic, s.a. Seminariile sunt destinate in special educatiei si nu sunt un substitut pentru o ingrijire medicala de specialitate.

Joi 30 martie 2017, 18.30 – 22.00 Tema seminar : vom planta pe luna in crestere semintele Abundentei: acordajul Money Reiki si informatii pretioase despre legile divine, echilibrul fortelor si al lumilor subtile privind abundenta. Vom deschide subiectul despre dragoni prin acordajul celor 4 dragoni ai elementelor, urmand ca in 27 aprilie sa avem un seminar special dedicat dragonilor (Activare, Antrenare, Initiere etc). Cost participare 150 lei. Va astept cu mult drag!

Pentru a participa la seminarii accesati butonul de mai jos si completati informatiile necesare.

buton1

Calendar Cursuri

angels-around-earth-banner-image

27 – 30 aprilie 2017 : Oglinzi ale Constiintei – Maestrii celor 7 Raze

Maestrii celor Sapte Raze ne invita la un minunat retreat eteric, in scopul de a invata din intelepciunea sufletului. La un anumit moment trezirea spirituala se afla sub una sau mai multe din cele sapte raze si ne este posibila revelarea unor realizari anterioare. Maestrul razei, ne va conduce catre oglinda cosmica, de unde vom putea selecta  anumite inregistrari din Akasha cuprinse in memoria sufletului nostru. Saint Germain ne poate dezvalui din planul original al Planului nostru Divin, care a fost imprimat in corpul nostru eteric, atunci cand am fost conceputi in inima lui Dumnezeu.

In cadrul acestui curs vom invata despre:

 • Misterul Corpului Hristic, Maestrii celor sapte raze si Marele Lord al Ierarhiilor Duhului Sfant
 • Darurile si misteriile celor sapte raze, maestrii si arhangheli
 • Initieri, activari si sigilii ale celor 7 porti/ chakre
 • Marea Fraternitate Alba Universala si Shamballa
 • Activarile Mamei Maria si Marea Sinteza
 • Calea ascensiunii si a Iubirii
 • Darurile vindecarii divine
 • Intelegerea si trecerea testelor spirituale
 • Purificarea Egoului Negativ
 • Dezvoltarea constiintei si a intuitiei prin stiinta Razelor

Desfasurare : Bucuresti, 27 si 28 aprilie 2017 ora 18.30 – 22.00, 29 si 30 aprilie 2017 ora 10.00 – 18.00. Contributie 600 lei.  Termen de achitare a cursului 20 aprilie 2017. Detalii de plata : INFOLIGHT SRL, cont nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR. Locatia precum si alte detalii de organizare, vor fi comunicate prin e-mail participantilor.

buton1

science-and-astrology

6 si 7 mai 2017 modul I, 13 si 14 mai 2017 modul II: Contractele Sacre si Trezirea potentialului divin

Cea mai veche intelepciune a lumii ne spune ca ne putem uni constient cu divinul inca din acest trup caci pentru aceasta se naste omul. Dar daca isi rateaza destinul, Natura nu se grabeste, il va ajunge din urma si il va obliga sa isi indeplineasca scopul secret. (Sarvepalli Radhakrishnan)

Contractul sacru este planul ghidat al vietilor noastre. Ghidati de intelepciunea divina devenim co-autori ai Contractului nostru, care include multe intelegeri cu anumite fiinte in momente precise de timp.

Contractele sunt codificate de  modelele noastre arhetipale. Scopul acestui curs nu este de a schimba contractul sacru ci de a debloca anumite modele arhetipale sub influenta carora functionam si de a elibera potentialul divin de realizare a destinului.

Calatoria celor doua module cuprinde:

 • forta destinului si a liberului arbitru
 • contractele sacre, contractele umbrei, misiuni si maestrii
 • pazitorii pragurilor constiintei divine
 • campuri energetice si sigilii sacre
 • roata arhetipala si casele astrologice
 • identificarea celor modelelor arhetipale
 • vindecarea rotii arhetipale si eliberarea de sub influenta astrilor
 • crizele existentiale si alchimia arhetipala
 • inaltul ideal si suportul divin
 • procese si metode intuitive de lucru
 • interpretarea si revelarea calatoriei vietii

Desfasurare : Bucuresti, 6 si 7 mai 2017 ora 10.00 – 18.00, 13 si 14 mai 2017 ora 10.00 – 18.00. Contributie 600 lei.  Termen de achitare a cursului 28 aprilie 2017. Detalii de plata : INFOLIGHT SRL, cont nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR. Locatia precum si alte detalii de organizare, vor fi comunicate prin e-mail participantilor.

buton1

obiective-turistice-atena-acropole

Tabara Initiatica in Grecia : 26 mai – 2 iunie 2017

Tabara din acest an este o calatorie initiatica, o  incursiune in mistere si initieri in locuri sacre. Inspirata poate chiar de maiastra zeita Athena, purtatoare a intelepciunii si creatiei divine, am ales unul dintre cele mai frumoase si mistice locuri de pe pamant si anume Grecia.

Pe parcursul a 8 zile, din 26 mai 2017 si pana in 2  iunie 2017, vom parcurge impreuna locuri sfinte, initiatice, care au reprezentat leaganul civilizatiei si vom explora noi repere interioare prin programul de activari, meditatii si initeri. Mai multe detalii >>>

Va asteptam cu drag!