Consultatii

great-white-brotherhood-banner-image

Fiecare consultatie este unica, asa cum fiecare poveste este unica. Cu ajutorul canalelor de perceptie suntem ghidati sa transmitem informatii sau mesaje, care au legatura cu intelepciunea sufletului sau cu ghizii.

Sufletul evoluează pe calea spirituala pe parcursul mai multor vieti. Este o scanteie de foc sacru pe care Dumnezeu a transmis-o din inima lui in inima noastra. Această scanteie inzestreaza fiinta noastra cu constiinta de sine, pentru a fi capabili sa crestem stapanirea de sine, sa ne echilibram karma, sa ne indeplinim misiunea pe Pamant si sa ne indreptam catre Lumina.

Aceste mesaje sunt legate de rezolvarea sau vindecarea „povestii” in care ne simtim captivi. Suntem indemnati sa ne aliniem cu sufletul pentru a ne descoperi esenta, darul, lumina, puterea personala. In acest mod dobandim claritatea si ne trezezim constiinta.

Aceasta re-conectare a omului cu intelepciunea propriul suflet este un pas important care schimba radical viata, atat pentru trezirea propriei intuitii cat si a invatarii despre cum sa ascultam mesajele care vin din interior. Invatam despre cum sa vindecam copilul interior si cum sa ne realizam misiunea personala. Prin intelepciunea sufletului recunoastem adevarul si calea cea mai potrivita pentru implinirea propriului destin.

  • Daca te afli intr-un moment, in care ai nevoie de claritate sau ai nevoie sa iti restabilesti increderea in sine,
  • Daca ai nevoie sa iti vindeci relatia cu trecutul, pentru ca ai pierdut o fiinta draga,  jobul sau afacerea, ai divortat sau treci printr-o stare deosebita de sanatate,
  • Daca simti ca o serie de emotii sunt blocate si te afli in incapacitatea de a mai putea iubi sau de a mai putea ierta,
  • Daca simti constrangerea fricii si depasirea obstacolelor ti se pare imposibil de realizat,
  • Daca ai nevoie de indrumare pentru dezvoltarea ta personala si spirituala,

Ar fi bine sa ne cunoastem…

Consultatia are o durata medie de 60 – 90 de minute, la cabinet in Bucuresti sau on-line (skype sau telefonic). Tehnici cu care te pot ajuta : sacroterapie, acordaje, meditatii pentru suflet si trezirea constiintei de sine,  respiratia inimii, regresie pentru deblocarea unor emotii, constelatii sistemice, tehnici energetice si angelice,  terapie florala Bach, spagyterapie, s.a;

 Urmeaza firul minunii!

Trimite mesaj :

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

%d blogeri au apreciat asta: