Despre

„Daca ai sti ce uriasa si incredibila forta se ascunde in spatele usilor sufletului tau, ai lasa deoparte lumea si te-ai cufunda in tine, te-ai dezmierda cu cuvintele inteleptilor si apa vie a astrilor, in fluidul dulce al netimpului si ai zbura fara hotar de-a lungul intinderii iubirii cea fara de inceput.

Daca ai sti limba ingerilor, ai privi inmarmurit in fiecare dimineata cum rasare soarele si ai invata sa astepti maretul spectacol pe piscul cel mai inalt al mintii tale. Daca ai sti susurul vantului te-ai pierde in chemarea de niciunde catre pretudindeni, te-ai desprinde din nimic si ai deveni totul. Daca ai prinde clipa, nimic nu ar mai avea sens in ordinea celei mai inalte ordini.” (Karyn Maria Taulescu)

Karyn Maria Taulescu a simtit chemarea interioara si s-a alaturat Lucratorilor cu Lumina pentru a transmite invataturi, initieri si reconectarea cu intelepciunea sufletului.

Prin maestrii inaltati ai Marii Fratii Albe a Luminii si prin maestrul Omraam Mikhael Aivanhov, descopera invataturi profunde despre initiere si evolutia sufletului, devotiune si calea iubirii pe care o urmeaza.

Pe parcursul realizarii misiunii si lucrarii ei, transmite invataturi si practici spirituale pentru trezirea constiintei, intelegerea si aplicarea legilor divine, dezvoltarea intuitiei si a capacitatii de autovindecare,  vindecarea ranilor sufletului si a copilului interior, echilibrul relatiilor s.a.

Este licentiata in drept, formator si consilier de dezvoltare personala, cu specializari in limbajul neurolingvistic, hipnoza eriksoniana, constelatii sistemice si coaching. A studiat reiki (maestru atestat international), qigong, cristaloterapia, radiestezia, terapia craniosacrala,  spagyterapia, aromaterapia, tehnici de masaj si presopunctura, terapia florala Bach, terapii energetice, astrologia ezoterica si chineza, feng shui traditional, s.a. Practica sacroterapia si meditatia de peste 20 de ani.

Urmeaza firul minunii!

>>> Testimoniale