Karyn Maria Taulescu

Karyn Maria Taulescu este licentiata in drept, formator si consilier de dezvoltare personala, cu specializari in limbajul neurolingvistic, hipnoza eriksoniana, constelatii sistemice si coaching. A studiat reiki (maestru atestat international), qigong, cristaloterapia, radiestezia, terapia craniosacrala, spagyterapia si alchimia, aromaterapia, masajul si presopunctura, shiatsu, terapia florala Bach, astrologia ezoterica si chineza, feng shui traditional, s.a.  Practica meditatia de peste 25 de ani.

Calatoria ei spirituala este marcata de prezenta maestrului Omraam Mikhael Aivanhov, prin intermediul  invataturilor sale, astfel descopera o cale initiatitica ce o transforma profund. In Franta, intalneste discipoli ai maestrului de la care invata practica spirituala care ii schimba complet perspectiva asupra vietii.

Maestrii David Joshua Stone, Ramana Maharshi, AnandaMai Ma, Deepak Chopra, Caroline Myss, ii aduc de asemenea inspiratie si calauzire.

Incepand din 2009, isi aduce propriul aport, prin invataturile pe care le transmite in cadrul cursurilor si seminariilor, punand accentul pe intelegerea si aplicarea legilor divine, dezvoltarea intuitiei si a capacitatii de autovindecare,  vindecarea ranilor copilului interior si nu in ultimul rand obtinerea unei vieti echilibrate, prin practica spirituala.  A participat la multe procese de vindecare si transformare interioara prin suportul oferit in cadrul consultatiilor.

Invata continuu si impartaseste cu bucurie din tot ceea ce este,… isi urmeaza firul minuni!

„Daca ai sti ce uriasa si incredibila forta se ascunde in spatele usilor sufletului tau, ai lasa deoparte lumea si te-ai cufunda in tine, te-ai dezmierda cu cuvintele inteleptilor si apa vie a astrilor, in fluidul dulce al netimpului si ai zbura fara hotar de-a lungul intinderii iubirii cea fara de inceput.

Daca ai sti limba ingerilor, ai privi inmarmurit in fiecare dimineata cum rasare soarele si ai invata sa astepti maretul spectacol pe piscul cel mai inalt al mintii tale. Daca ai sti susurul vantului te-ai pierde in chemarea de niciunde catre pretudindeni, te-ai desprinde din nimic si ai deveni totul. Daca ai prinde clipa, nimic nu ar mai avea sens in ordinea celei mai inalte ordini.” (Karyn Maria Taulescu)

>>> Testimoniale