Mentorat

great-white-brotherhood-banner-image

Activitatea de mentorat este focusata pe dezvoltarea abilitatilor,  respectiv pe inspiratie,  indrumare, impartasire si directionare cu claritate, catre realizarea scopului vietii, pas cu pas. Mentorul identifica eventualele cauze sau obstacole si ofera solutii de rezolvare si de evitare a acestora.

Coaching-ul si mentoratul sunt deseori confundate, dar amandoua realizeaza dezvoltarea personala intr-un anumit domeniu in care se optimizeaza performanta. Mentoratul inseamna expertiza si incredere. Nu are nici o legatura cu psihoterapia.

Ingredientele puse in slujba clientilor mei sunt: tehnici specializate de coaching, constelatii sistemice, autocontrol, nlp, regresie, meditatie, reiki, qigong, radiestezie, spagyterapie si alchimie, astrologie ezoterica si chineza, numerologie, feng shui, cristaloterapie, aromaterapie, terapie florala Bach, s.a.

Mentorul este inainte de toate un prieten, iar agenda sa de lucru este flexibila, permanent deschisa.

Doar intr-un mod holistic putem pune in armonie, tot ceea ce spunem, tot ceea ce gandim si tot ceea ce simtim pentru a realiza o unitate deplina, pentru a realiza acea transformare profunda, acea piatra filosofala interioara despre care vorbesc alchimistii.

Cea mai mare bucurie pentru un mentor este sa ofere din ceea ce a invatat, facand lumea din jur mai buna, mai frumoasa.

mentoring-defined-e1

Despre Karyn Maria Taulescu

>>> Testimoniale

Consultatiile se desfasoara la cabinet dar si on-line (skype sau telefonic) si au o durata de 90 de minute. Onorariul este de 200 lei.

 

Urmeaza firul minunii si trimite-mi mesajul tau :