Mentoring

great-white-brotherhood-banner-image

Drumul vietii este incarcat atat cu binecuvantari, cat si cu capcane, in special pentru suflet. Drumul pe care il faci deseori pentru a gasi raspunsuri, poate ajunge la un moment dat in niste rascruci, in care in loc sa primesti mai multa intelegere, ajungi defapt la mai multa confuzie si neclaritate.

Apar teste spirituale, respectiv experiente neplacute in viata personala si profesionala sau in ambele, unde iti este testata credinta, increderea, curajul, iubirea, s.a. Fie intelegi, treci testul si te ridici. Fie odata cu pierderea imaginii a ceea ce ai crezut ca esti pierzi si toate lucrurile pe care credeai ca te puteai baza, pentru ca esti impins sa evoluezi, cu incredere si cu iubire in tine insati. Chiar daca ai primit la un moment dat multe initieri si ai fost la multe cursuri si faci inca, nu scapi de teste.

Scopul „caderii” este trezirea constiintei iar acest lucru nu se intampla la o initiere. Sa descoperi cine esti nu are legatura cu nimic din ceea ce ai crezut ca esti. Recunoasterea si reconectarea cu sinele divin reprezinta defapt adevarata initiere, care este unica pentru fiecare. Din acel moment intelegi sa continui drumul intr-o alta maniera, in constiinta si nu in ignoranta sau repeti experienta pana inveti.

Initierile vin pe neasteptate iar experientele spirituale sunt defapt un puternic sprijin din partea divinitatii pentru a putea discerne propria cale.

Cand tot ceea ce spui, tot ceea ce gandesti si tot ceea ce simti sunt in unitate deplina, realizezi o transformare interioara profunda. Altfel, toate actiunile tale sunt doar energie si timp irosit.

Sufletul este scanteia de foc sacru din inima Lui Dumnezeu in inima noastra. Această scanteie inzestreaza fiinta noastra cu constiinta de sine. Acest foc sacru, ne da puterea de a avea stapanire de sine pentru a obtine echilibrul si de a ne indeplini destinul.

Ce pot face pentru tine?

Pot sa te indrum catre drumul ce are legatura cu nevoile tale reale sufletesti, sa te initiez si sa te conduc catre intelepciunea sufletului tau, sa te invat cum sa iti trezesti propria intuitie si cum sa obtii vindecarea ranilor emotionale, sa te indrum atunci cand ai nevoie de cineva langa tine care sa faca asta.

Trezirea puterii interioare inseamna :

  • sa ai claritate, curaj si incredere in sine,
  • vindecarea ranilor sufletesti si eliberare;
  • iertare si impacare de sine,
  • expresia propriei feminitati/maternitati;
  • expresia propriei masculinitati si echilibrul polaritatilor;
  • iubirea

Intalnirile sunt la cabinet sau on-line (skype sau telefonic) si au o durata medie de 60 – 90 de minute.

Trimite-mi mesajul tau :