Tabara Initiatica Grecia 2017

obiective-turistice-atena-acropole

Tabara din acest an este o calatorie initiatica, o  incursiune in mistere si initieri in locuri sacre. Inspirata poate chiar de maiastra zeita Athena, purtatoare a intelepciunii si creatiei divine, am ales unul dintre cele mai frumoase si mistice locuri de pe pamant si anume Grecia.

Pe parcursul a 8 zile, din 26 mai 2017 si pana in 2  iunie 2017, vom parcurge impreuna locuri sfinte, initiatice, care au reprezentat leaganul civilizatiei si vom explora noi repere interioare prin programul de activari, meditatii si initeri.

Iata care este itinerariul:

26 mai : Plecare din Bucuresti, ajungem in Atena in jurul orei 15.30.

27 mai : Ne indreptam pasii catre pe Insula Aegina la Manastirea Sf. Nectarie si la Sf. Mina unde vom petrece intrega zi.

28 si 29 mai :  Vizitam Atena, respectiv Acropole, Agora, Forumul Roman si Turnul Vanturilor, Templul lui Zeus Olimpianul, Biblioteca lui Hadrian si Kerameikos si alte locuri minunate. Contemplam asfintitul din Templul lui Poseidon la 70 de km distanta de Athena (Capul Saunion).

30 mai: Vizitam Templului din Eleusis la 15 de km de Athena, celebru pentru initierile antice (vezi Misterele Eleusiene) si templele initiatice din Corint.

31 mai: Ne indreptam catre Oracolul din Delphi, considerat centrul lumii, templu ce a apartinut mai intai zeitei Geea (Pamant).

1 iunie : Vizitam manastirile din Meteora.

2 iunie : Petrecem ziua in Atena, urmand ca seara sa ne intoarcem catre Bucuresti.

Detaliile traseului propus precum si programul de activitati ale taberei, vor fi communicate celor inscrisi.

Early Booking : 550 euro

In acest cost sunt incluse :

  • Loc in dubla, 6 nopti in Atena; mic dejun inclus,wi-fi; hotelul se afla la doar 700 de metri de Piata Monastiraki, cu diverse taverne traditionale si magazine si aproximativ 1,2 km de magnificele Acropole;
  • Loc in tripla in Kalambaka (Meteora) 1 noapte, hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, wi-fi, piscina in aer liber; amplasat in punctul cel mai inalt al localitatii Kastraki, la 1,6 Km distanta de manastiri, cu o vedere magnifica la stancile Meteora.
  • Transportul Atena – Delphi – Meteora – Atena (770 km), Atena – Sounion – Atena (140 km), Atena – Corint – Eleusis – Atena (170 Km); transferul de la aeroport la hotel cu mini-bus destinat exclusiv grupului.
  • Programul taberei : respectiv meditatii si initieri.

Nu sunt incluse :

  • Biletul de avion (acesta se achizitioneaza individual, on-line, cu pretul incepand de la 90 euro). Dupa inscriere veti primi toate detaliile necesare : orar, companie, site. Se recomanda achizitia imediata pentru a beneficia de cel mai mic pret.
  • Transportul Atena – Aegina – Atena cu feribotul, apoximativ 30 de euro; intrarea la muzee, masa sau alte taxe.

Termene de plata  :

  1. Pana la 31 martie 2017, achitarea unui avans de 285 de euro
  2. In 26 mai 2017, diferenta de 265 euro

Va asteptam cu drag!